Agència de col·locació autoritzada nº 1000000047

Entrar


Cada vegada més empreses consoliden el seu model de treball híbrid

14/06/2022

La companyia consolida així el seu model de cultura corporativa amb una nova filosofia de treball basat en l'apoderament dels empleats, la flexibilitat i l'eficiència

DAS Segurs, després dels excel·lents resultats obtinguts durant el període de pandèmia, ha consolidat el seu model de treball flexible basat en un 50% de teletreball i un 50% de treball en l'oficina. Amb aquest acord marc pel qual es regula el teletreball des del passat 1 de juny, els empleats acudiran a les oficines 2 dies a la setmana i divendres alterns.

Aquesta mesura aferma un canvi en la cultura de treball de DAS Segurs. Un model de cultura corporativa que es va començar a forjar en 2020 i que ha suposat un augment de l'eficiència i l'autonomia dels equips i de la satisfacció dels clients, impactant positivament en els resultats de negoci de la companyia en els últims exercicis. I és que el teletreball ha provat ser una mesura d'èxit entre els empleats de DAS que han vist l'efectivitat d'aquest model en el seu dia a dia, aconseguint noves fites, incrementant els seus nivells de rendiment i autogestió i, per descomptat, contribuint a la conciliació i benestar familiar.

“La mesura pretén formalitzar un model de treball que ha provat ser un èxit en els últims anys”, assenyala Cristina de Castro, Directora de RH. Afig: “A DAS ja estàvem preparats per a adoptar una modalitat de teletreball de manera puntual abans de la pandèmia com a part del nostre compromís amb els nostres equips. No obstant això, amb l'arribada de la crisi sanitària, aquest model es va convertir en una realitat per a la companyia”.

Per a DAS Segurs, reduir els temps de transport i reduir emissions a més de promoure l'autonomia, la desconnexió digital i la flexibilitat horària, significa augmentar el benestar de la pròpia plantilla. De Castro qualifica la decisió com un avanç: “Ha sigut i és tot un repte, però aquest tipus de decisions afermen la nostra cultura corporativa basada en l'apoderament de l'empleat i ens espenten a continuar aconseguint noves metes.”

Consulta la notícia original ACI

961111868
Calle Valencia, 42
46900 - TORRENT
(VALENCIA )
ideat@torrent.es
Sistema Nacional de Empleo