Agència de col·locació autoritzada nº 1000000047

Entrar


Deu documentals en Netflix que els emprenedors poden aprofitar

A causa del distanciament social que es recomana per a frenar l'avanç de Covid-19, Google Chrome va habilitar una eina per a veure pel·lícules de Netflix amb els teus amics. Aquesta extensió anomenada Netflix Party serveix per a veure programes del servei de streaming de manera remota amb amics ja que sincronitza la reproducció de vídeo i agrega xat grupal.

Per què no aprofites aquesta eina per a inspirar al teu equip amb alguns documentals que puguin veure al mateix temps i compartir els seus comentaris? És una molt bona manera de mantenir l'ànim del teu equip, inspirar-los i fer pluges d'idees per a aplicar els ensenyaments d'aquests programes.

1. Everyday Miracles (2014)

De què tracta: El científic Mark *Miodownik ens ajuda a analitzar els objectes quotidians i com a la seua manera, van revolucionar les nostres vides.
Per què veure-ho amb el teu equip: És un gran programa per a trobar inspiració en les coses mundanes i donar-los un gir que puga transformar una indústria.

2. Res és privat (2019)

De què tracta: Una anàlisi a fons del cas Cambridge *Analytica i el seu efecte en les eleccions presidencials de 2016 als Estats Units a través de les xarxes socials.
Per què veure-ho amb el teu equip: La privacitat de dades i la ciberseguretat es tornaran un actiu important per a les empreses que es vulguen destacar amb les noves generacions i aquest programa explica per què.

3. League of Legends: Orígens (2019)

De què tracta: League of Legends és més que un videojoc. És un dels gegants de la cada vegada més poderosa indústria de *egaming.
Per què veure-ho amb el teu equip: Aquest documental narra a través de fanàtics, experts i creadors com aquest joc va passar d'un simple demo gratuït al gegant d'esports virtuals que és hui. Genial per a generar una visió d'equip.

4. American Factory (2019)

De què tracta: Aquest documental guanyador de l'Oscar narra el xoc cultural d'una companyia xinesa que reobri una fàbrica a Ohio.
Per què veure-ho amb el teu equip: Vols expandir el teu negoci fora del teu país? Aquesta producció recolzada per Barack i Michelle Obama és perfecta per a entendre com és realment el “somni americà”.

5. Williams (2017)

De què tracta: Coneix la vida de sir Frank Williams i com va crear equip Williams Gran Premi Engineering de Fórmula 1.
Per què veure-ho amb el teu equip: La vida de Williams va donar un gir dramàtic quan greu accident quasi destrueix el seu imperi de l'automobilisme. Quina millor pel·lícula per a veure en aquesta contingència que una que parla de la resiliència?

6. Saving Capitalism (2017)

De què tracta: Robert Reich, *exsecretario de Treball dels Estats Units, cerca explicar com el sistema econòmic modern d'occident ha de transformar-se davant les noves necessitats i desitjos de la gent comuna.
Per què veure-ho amb el teu equip: Aquest documental busca entendre quina serà l'evolució del capitalisme enfront del canvi d'ideals del mercat. Tens una emprenedoria social? Aquest és el programa que has de veure, almenys per a entendre què ha de canviar.

7. Don't Look Down (2016)

De què tracta: Sir Richard *Branson ens compta com ha sigut la seua lluita per a batre rècords en un globus aerostàtic.
Per què veure-ho amb el teu equip: Es tracta d'un documental molt innovador que ajuda a entendre una mica més la ment d'un dels emprenedors més reeixits de la història sense caure en les típiques lliçons de negocis.

8. Jiro Dreams of Sushi (2011)

De què tracta: El gran mestre del *sushi *Jiro Ono compta com és que la seua passió i dedicació el van portar a ser una de les grans figures culinàries al Japó.
Per què veure-ho amb el teu equip: Tens persones en el teu equip que no entenen la importància del treball dur? Aquest documental és ideal per a demostrar el valor del treball dur ja que demostra el camí que Ono va haver de seguir per a arribar a cobrar 300 dòlars per platet en el seu restaurant per a 10 persones a les seues 85 anys.

9. Bobby Robson: Més que un director tècnic (2018)

De què tracta: Compte la història de *Bobby *Robson, l'icònic entrenador de la Selecció d'Anglaterra i com les seues estratègies de management estaven basades en l'amor pels seus equips.
Per què veure-ho amb el teu equip: Aquest és un gran documental per a veure en equip si vols formar líders ja que, a través de la història de *Robson, es pot veure la importància de la passió pel treball i per la gent amb la qual es treballa.

10. Generació Mart (2017)

De què tracta: Segueix el camí d'un grup de joves que busquen el somni d'arribar a Mart i ajudar la humanitat a fer el següent pas.
Per què veure-ho amb el teu equip: Aquest documental també fa un repàs a la història de la NASA i reflexiona la importància del treball individual per a aconseguir un gran objectiu.

Consulta la notícia original AQUI

961111868
Calle Valencia, 42
46900 - TORRENT
(VALENCIA )
ideat@torrent.es