Agència de col·locació autoritzada nº 1000000047

Entrar


Transformació digital: El 80% de les empreses ja estan en ple procés però només un 30% tenen full de ruta

Expertes en digitalització i RH de companyies com Evo *Banco, Ferrovial o Banc Santander van participar en la presentació de l'estudi

Dimecres passat 13 de febrer es va presentar el 5é Estudi a Espanya de 'Transformació Digital en RH', elaborat per *Incipy, consultora amb més de 10 anys d'experiència que ajuda i impulsa la transformació digital en les empreses. La cita va tindre lloc a l'Auditori *Reale de Madrid i va estar dirigit per Joana Sánchez, presidenta de *Incipy i *Inesdi. Mireia *Ranera, *VP & Digital *HR Director de *Incipy, i Ana Sánchez-Blanco, directora acadèmica de *Inesdi, van ser els qui van presentar l'informe i van valorar les dades recollides, tant en matèria empresarial com en matèria de formació.

Entre les dades més destacades, observem que es continua avançant a gran velocitat pel que fa a companyies que ja han iniciat el procés de transformació digital. En concret, el 57% es troba començant el procés per un 23% d'empreses que admeten anar molt avançades. Per part seua, un 14% de les enquestades començaran en breu, mentre que per a un 7% la transformació digital no és prioritària.

A més, l'estudi detalla i recull estadístiques en matèria d'iniciatives, comunicació interna, xarxes socials corporatives, programari de RH, Mitjans socials, Employer Branding, E-Recruitment i formació.

D'altra banda, expertes en el sector de la tecnologia i els RH com Beatriz Miguel, directora de Talent, Desenvolupament i Compensació d'Evo Banco; Silvia Lázaro, Internal Comms, Engagement & Diversity Director de Ferrovial, i Goretti Cadena, directora de Projectes d'Estratègia de RH del Banc Santander, van exposar els programes de transformació digital que estan impulsant en les seues respectives empreses i en quin moment del procés es trobaven.

Consulta la notícia original ACI

961111868
Calle Valencia, 42
46900 - TORRENT
(VALENCIA )
ideat@torrent.es