Agència de col·locació autoritzada nº 1000000047

Entrar


Els beneficis de la tecnologia en les empreses: reducció d'errors i costos

11/09/2019

La digitalització continua sent una assignatura pendent per a les empreses espanyoles. Malgrat la radical reducció de costos de la tecnologia i el retorn accelerat de les inversions en aquesta àrea, el nostre país se situa per davall de la mitjana europea i per davall del *top 40 mundial quant a digitalització de les empreses, segons el World Economic Fòrum en el seu indicador sobre Business Index.

Per a Nuño Azcona, CEO de B+SAFE, “la digitalització és una nova manera d'entendre els processos tecnològics. Un exemple són les noves solucions orientades a la productivitat que permeten l'estalvi de temps i la maximització del rendiment. Entre elles, les més recents tenen a veure amb la gestió de la jornada laboral. Els nous sistemes digitals de fitxatge d'empleats generen informes personalitzats amb el total d'hores treballades, pauses, interrupcions, etc. Una informació que permet modificar i optimitzar els recursos humans de l'empresa segons les seues necessitats”.

Un altre camp crític té a veure amb la protecció de la informació de l'empresa, que sovint inclou dades confidencials i elements de gran valor. “La instal·lació d'un sistema de seguretat amb tecnologia d'última generació per al control de *acOtro camp crític té a veure amb la protecció de la informació de l'empresa, que sovint inclou dades confidencials i elements de gran valor. “La instal·lació d'un sistema de seguretat amb tecnologia d'última generació per al control d'accessos, és la solució més recomanable”, indica el *CEO de B+*SAFEcesos, és la solució més recomanable”, indica el *CEO de B+*SAFE.

Segons diferents estudis, el mercat de la videovigilància va ingressar 57.000 milions de dòlars en 2019 a tot el món, mentre en 2013 era sol de 10.000 milions de dòlars. Per part seua, les vendes de sistemes de control d'accés, que permeten mantindre baix control les àrees més sensibles, als EUA on són líders en la implantació de la tecnologia en les empreses, van passar de 2.850 milions de dòlars en 2009 als 4,47 milions en 2019. “L'automatització és una de les palanques principals de la integració de la tecnologia -afig *Nuño *Azcona- perquè automatitzar processos ajuda a reduir errors i costos”.

Segons l'estudi de *TomTom (TOM2), quasi la totalitat de les empreses espanyoles (95%) creu que la tecnologia és important. Entre els factors que animen a les empreses a invertir en tecnologia destaquen l'increment de la productivitat (34%), la millorar el servei al client (25%), l'augment de les vendes (10%) i la reducció dels costos del negoci (8%).

Pot consultar la notícia original ACI

961111868
Calle Valencia, 42
46900 - TORRENT
(VALENCIA )
ideat@torrent.es