Agència de col·locació autoritzada nº 1000000047

Entrar


Els forners reclamen protocols clars per als seus treballadors i consumidors

La Ceoppan garanteix en tot moment el proveïment de la població
 
El sector de la fleca, com a part integrant de la indústria i el comerç agroalimentari, ha reclamat el suport de les administracions públiques per a poder dotar als seus treballadors dels equips de protecció individual i mitjans de desinfecció necessaris per a continuar realitzant la seua labor amb totes les garanties en la situació excepcional motivada per la crisi sanitària del coronavirus.

En un comunicat, la Confederació Espanyola de Fleca, Pastisseria, Brioixeria i Afins (Ceoppan), assenyala que s'ha transmés a les empreses del sector la necessitat d'adoptar "estrictament tots els protocols de seguretat, higiènics i de distanciament social que les autoritats sanitàries recomanen per a garantir la seguretat de les plantilles i dels consumidors".

Així mateix, destaca que moltes d'aquestes empreses, en la mesura de les seues possibilitats, estan adaptant els seus productes, horaris i condicions de servei per a facilitar als consumidors més desfavorits per la crisi l'accés als seus productes.

A més, fa una crida als clients perquè potencien el pagament mitjançant targetes i dispositius mòbils, i perquè respecten les indicacions d'higiene i distanciament social adoptades en els establiments.

Proveïment assegurat

D'altra banda, garantint en tot moment el proveïment de la població, Ceoppan indica que moltes empreses de fleca estan veient disminuïda la seua facturació de manera molt significativa, "la qual cosa posa en risc, tant la continuïtat de les empreses com els llocs de treball dels seus empleats, de no poder ser tramitats amb agilitat els seus Expedients de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTES), al·legant força major".

Finalment, la confederació vol reconéixer públicament la labor de tots els forners i de totes les empreses del sector que estan treballant, "a vegades en condicions molt difícils i assumint els riscos inherents a aquesta situació tan excepcional", per a assegurar que el pa arribe diàriament a les fleques amb la màxima normalitat i regularitat possibles.

Consulta la notícia original ACI

961111868
Calle Valencia, 42
46900 - TORRENT
(VALENCIA )
ideat@torrent.es