Comunitat Valenciana


imagen sección

Noticias

La inserció laboral de les Llançadores d'Ocupació ronda el 60 per cent

El Centre de Formació de Badajoz ‘Cerro de San Miguel’ ha acollit una trobada amb els participants de les quatre Llançadores d'Ocupació que operen actualment en la província *pacense, concretament a Badajoz, Mèrida, Villanueva de la Serena i Zafra. Continuar llegint »

CASTELLA I LLEÓ | La Junta convoca 300.000 euros per a programes de formació per a l'ocupació

La Conselleria d'Ocupació a través del Servei Públic d'Ocupació de Castella i Lleó (ECyL) ha convocat avui ajudes per valor de 300.000 euros destinades al finançament de programes relacionats amb la formació a l'ocupació, la negociació col·lectiva i la participació institucional. Continuar llegint »

Les ocupacions que més cerquen les empreses i que no aconsegueixen cobrir

El 20% de les ofertes s'ha de redefinir per la falta de candidats, segons Adecco Continuar llegint »

Les franquícies que més ocupació generen a Espanya

Els centres d'estètica i de bellesa generen 10.891 llocs de treball a Espanya Continuar llegint »

Les grans empreses només generen el 27,2% de l'ocupació a Espanya

Les grans empreses només generen el 27,2% de l'ocupació a Espanya És un percentatge inferior a la mitjana europea, que ronda aproximadament el 33% Continuar llegint »

INICIAMOS LOS CURSOS DEL VERANO

Iniciamos los curos del verano con 16 alumnos que están actualizando o ampliando su formación de PRL en ALBAÑILERIA. El curso tiene una duración de 20 horas, necesarias actualmente para poder trabajar en el sector Continuar llegint »

Augmenta l'ocupació i les empreses vinculades a l'esport a Espanya

El nombre d'ocupacions dedicades a l'esport va ascendir en 2017 fins als 203.300, mentre que solament cinc anys arrere, en 2012, la xifra no aconseguia els 165.000 Continuar llegint »

SESIÓ INFORMATIVA PER A FORMACIÓ DE JOVES

El pròxim dilluns 2 de juliol, a les 11:00 del matí al Saló d'Actes de l'Ajuntament. IDEAT vos donarà informació de diferents projectes formatius. Presentat per a tindre un Plan B al teu itinerari formatiu!!! Continuar llegint »
961111868
Calle Valencia, 42
46900 - Torrent
(Valencia/València)