Comunitat Valenciana


imagen sección

Noticias

Quatre de cada 10 ofertes d'ocupació van dirigides a cobrir llocs de comercial

La funció de comercial recull el major volum d'ofertes d'ocupació amb un 40,6% del total, seguida per la de producció, que va registrar en 2016 la major pujada dels últims anys, vuit punts percentuals. Continuar llegint »

IDEAT-AJUNTAMENT DE TORRENT col.labora amb el Programa REINICIA'T

Comencen els tallers grupals del Programa REINICIA'T a Torrent. Encara poden adscriure's participants al Programa amb el qual col·labora IDEAT com a empresa municipal de l'Ajuntament de Torrent i altres municipis de la comarca de L´Horta Sud Continuar llegint »

Ocupació presentarà aquesta setmana una reforma laboral contra la temporalitat

El ministeri ultima els detalls de la proposta que presentarà als agents socials aquest dimarts 14. Vol accelerar la Taula de Qualitat en l'Ocupació per aconseguir un acord abans de finalització d'any Continuar llegint »

L'estirada del consum impulsarà l'ocupació aquest Nadal

El gran consum es mostra optimista de cara a Nadal i crearà més de 22.000 ocupaciones. L'empresa Amazon contractarà a més de 2.700 persones a Espanya aquest Nadal Continuar llegint »

La campanya nadalenca donarà ocupació a gairebé 400.000 persones

Es reforçaran les plantilles amb un 6% més de contractacions que l'any passat, i el nombre total en comerç i serveis s'estima que va a pujar un 11% Continuar llegint »

NOVA CÀPSULA FORMATIVA - S'IRRESISTIBLE PER A LES EMPRESES!!! DESCOBREIX EL TEU POTENCIAL

Trinidad Romero Comes – Psicòloga experta en Intel·ligència Emocional - pot ajudar-te a analitzar els nostres punts forts i identificar les teues qualitats i de quina manera potenciar-los i enfortir-los per a trobar ocupació Continuar llegint »

IDEAT AJUNTAMENT DE TORRENT COL.LABORA AMB CAMARA VALÈNCIA EN EL PROGRAMA EUROPEU DE GARANTIA JUVENIL - PICE

IDEAT - AJUNTAMENT DE TORRENT col·labora amb Camara València en el Programa Europeu de Garantia juvenil - PICE amb el curs d'Activitats Auxiliars de Comerç - Shopper Màrqueting & Retail. Continuar llegint »

Deu claus que expliquen l'augment de l'ocupació del tercer trimestre

La creació d'ocupació continua la seva marxa, però les xifres de la EPA amaguen molts matisos Continuar llegint »
961111868
Calle Valencia, 42
46900 - Torrent
(Valencia/València)