Comunitat Valenciana


imagen sección

Noticias

L'ocupació creixerà més entre les dones, els immigrants i els més qualificats

L'avanç de l'ocupació es desaccelerarà lleument a l'entorn dels 375.000 ocupacions anuals de mitjana Continuar llegint »

Nuevos cursos y talleres para el primer cuatrimestre 2019!!

El primer cuatrimestre del año llega con #IDEAT Ajuntament de Torrent cargado de cursos y talleres para disfrutar aprendiendo y desarrollandonos profesional, creativa y personalmente. Te destacamos algunas de nuestras propuestas "Curso de plan de marketing digital", pero nuestra recomendación es que consultes la programación completa en nuestra web torrent.portalemp.com ¡ Y no olvides que tenemos abiertos los plazos de inscripción!!!! En este curso aprenderás a diseñar, gestionar y ejecutar un Plan de Marketing Digital. Además conocerás los puntos a analizar antes de construir un plan, las partes de las que este se compone y cómo medir y monitorizar los resultados de las acciones. Continuar llegint »

Creixen un 8% els contractes de la campanya de rebaixes

En els últims anys, la contractació durant aquest període s'ha vist afectada per l'auge del consum, especialment del comerç electrònic, un dels principals impulsors de l'augment previst també per a 2019 Continuar llegint »

Vuit coses que no han d'incloure's en un currículum o fulla de vida

Moltes vegades cometem errors a l'hora d'enviar un currículum o fulla de vida que ens pot costar una bona oportunitat laboral. Continuar llegint »

Ha sigut contractat: ara, què?

Quins són els passos a donar en la direcció correcta? Continuar llegint »

Ajuntament de Torrent finaliza clausura el taller de técnicas de salón de uñas de Gel y Acrílico.

Ajuntament de Torrent finaliza clausura el taller de iniciación demostrativo y práctico donde hemos conocido las técnicas de salón de uñas de Gel y Acrílico. No te pierdas este curso y la nueva programación que estamos preparando para 2019.....comenzaremos en enero!!!!! Más información en torrent.portalemp.com Continuar llegint »

Obert termini sol.licitud prova de Batxiller

Si eres major de 20 anys i vols fer la prova de Batxiller per al curs 2018-2019, ací tens tota la informació. El termini de sol·licitud és del 2 al 25 de gener de 2019. Continuar llegint »

La indústria farmacèutica: Líder en ocupació femenina

Más de la meitat dels llocs de treball (52%) estan ocupats per dones, el doble de la mitjana del sector industrial, i en els llocs de direcció, el percentatge femení (41,3%) triplica el de les grans empreses de l'Ibex-35 Continuar llegint »

El sector immobiliari, el que més ocupació ha creat enguany, segons Adecco

El sector immobiliari és el que més ha crescut en ocupació aquest any, amb un 22,1% més de nous llocs de treball que en 2017 Continuar llegint »

Renfe llança una oferta d'ocupació per a 57 professionals

La companyia cerca 30 perfils, entre ells, arquitectes, infermeres, geògrafs, periodistes i tècnics de ciberseguretat Continuar llegint »
961111868
Calle Valencia, 42
46900 - Torrent
(Valencia/València)