Comunitat Valenciana


imagen sección

Notícies

Una setmana laboral de quatre dies: més hores per dia o reducció del salari?

El 63% dels espanyols estaria d'acord amb aquesta mesura seguits pel 61% dels britànics i holandesos, i el 60% dels francesos Continuar llegint »

Problemes amb les pagues extra: què fer si no estàs d'acord amb la quantia

Els experts legals recomanen al treballador presentar una reclamació de quantitat davant el Servei de Mediació, Arbitratge i Conciliació (SMAC) i, si no funciona, reclamar davant la Jurisdicció Social Continuar llegint »

FIRA OCUPACIÓ TORRENT 2019

¿VOLS UN TREBALL? IDEAT-AJUNTAMENT DE TORRENT colabora en CÁMBRA VALÈNCIA a la FIRA D'OCUPACIÓ TORRENT 2019 20 de juny al Conservatori Professional de Música de Torrent C.Mestre Joan Roid Soler,4 Inscriu-te a la web feriaempleovalencia.com Continuar llegint »

Ciències del Treball, Relacions Laborals i RH, entre les cinc carreres amb més sortides laborals

El 38,5% de les ofertes ha recollit entre els seus requisits que el candidat compte, com a mínim, amb una titulació universitària Continuar llegint »

GESTIONA AMB ÈXIT LA TEUA EMPRESA

Programa de formació i assessorament. Continuar llegint »

Els millors consells per a planificar les teues pràctiques o treballs d'estiu

Per on pots començar fins a trobar el teu treball perfecte? Ací us deixem els millors consells sobre com planificar la teua experiència laboral. Continuar llegint »

PRÀCTIQUES PER A ESTUDIANTS EN TORRENT LA DIPU TE BECA

L'Ajuntament de Torrent, a través del programa "La Dipu te Beca" de la Diputació Provincial de València oferix als nostres estudiants la possibilitat de realitzar durant els mesos d’estiu (juliol i agost) pràctiques becades amb 500 euros bruts mensuals. Termini de presentació: del 12/06/2019 al 17/06/2019 (ambds inclosos). Continuar llegint »

Més notícies »

961111868
Calle Valencia, 42
46900 - Torrent
(Valencia/València)