Comunitat Valenciana


imagen sección

Set claus per a triomfar en una entrevista de treball

A la volta de l'estiu, quasi un de cada tres treballadors es planteja canviar d'ocupació, segons dades de Randstad. No obstant açò, aconseguir un nou lloc de treball passa, entre altres coses, per causar una bona impressió en l'entrevista de treball. Una tasca que no sempre és fàcil: "En un món d'emprenedors amb sandàlies i empreses tecnològiques on vesteixes amb samarreta i pantalons curts, costa encertar amb l'estil apropiat per a una entrevista de treball", assenyala Jonathan Vierne, director general de Tailor On Road. Així, "És més fàcil causar una bona impressió vestint tan sols un nivell per sobre de l'habitual en l'empresa que et va a entrevistar.

Conscients de la importància d'encertar amb l'estil en l'entrevista de treball, des de Tailor On Road, que recupera la tradició i coneixement del sastre en el seu servei de venda privada en empreses de vestits per a home, desgrana alguna de les claus per a triomfar:

No cridar l'atenció

Recorda que no estàs en la gala de la Pilota d'Or o en la cerimònia del Draft de la NBA. Encara que a voltes la excentricitat pot revelar a l'entrevistador qualitats interessants de la teua personalitat, el recomanable és que l'entrevista de treball verse sobre les teues competències, habilitats i experiències laborals i no per la forma en què vesteixes.

Aposta per la senzillesa i la discreció

Albert Einstein és un dels coneguts exemples de genis que van apostar per la senzillesa, entre unes altres, per a evitar perdre temps en l'elecció de la seua vestimenta. És millor invertir unes hores a investigar quin és la cultura de l'empresa que et va a entrevistar que a triar la combinació de peces i colors.

Aprofita el color dels complements per a fer l'ullet al color del logo de l'empresa

No a la samarreta

Tots sabem que a James Dean li quedava molt bé la samarreta blanca, que el CEO de Facebook, Mark Zuckerberg, compra les samarretes grises a l'engròs o que el fundador d'Apple, Steve Jobs, guardava una centena de pols de coll alt en el seu armari. Però, definitivament, la samarreta no és la indumentària ideal per a una primera entrevista de treball.

Tria bé el color

La canceller alemanya, Angela Merkel, ha elevat a la màxima expressió l'ús de les tonalitats de color fins al punt que es parla del Pantone Merkel en al·lusió a la policromía dels seus vestits. Per a una primera entrevista de treball el millor és apostar per colors clàssics com el blau marí o el gris i, si per ventura, posar un toc de color addicional amb l'elecció d'algun complement. Aprofita el color d'aqueix complement per a fer l'ullet al color del logo de l'empresa i recorda que amb tonalitats neutres la imatge que donaràs serà de major serietat i compromís.

Per a una primera entrevista de treball sempre és millor vestir un punt d'elegància per sobre del dress code de l'empresa

Puja la licitació al vaquer

Robert Redford o Mick Jagger han demostrat que mai s'és massa major per a portar un vaquer, i el príncep George d'Anglaterra, amb un any d'edat, que mai ho és massa ràpid. Si bé és cert que els vaquers són peça habitual de vestimenta en empreses de l'ecosistema de Silicon Valley, per a una primera entrevista de treball sempre és millor vestir un punt d'elegància per sobre del *dress code de l'empresa: enfront d'uns jeans i una samarreta, millor uns pantalons xinesos i una camisa; front pantalons xinesos i camisa, millor un vestit.

Una corbata per a cada ocasió

Sabem que Sir Richard Branson, el fundador de Virgin, presumeix que en la seua companyia no veuràs una corbata i que, de fet, ha tallat la corbata a moltes persones que li han demanat consell. Però açò no és obstacle per a saber com triar bé la corbata per a una entrevista de treball: cuida el teixit (seda, llana, punt…), vigila la grandària (llarg, ample…), escull el nus (Windsor, mitjà Windsor, Four-in hand…) i pensa en l'ocasió per a lluir-la.

Un vestit sol per als teus ulls

El vestit no ha mort i, sinó, que li'l diguen a James Bond. L'espia més famós del món ha presumit d'estil gràcies a la impecable netedat de Sir Sean Connery, Roger Moore, Pierce Brosnan o Daniel Craig, que han lluït vestits a mesura de conegudes signes de luxe italiana. Precisament, TailorOnRoad combina el millor de la tradició de la sastrería a mesura amb una nova experiència de compra i preus assequibles tant per a becaris, com para emprenedors o directius, perquè sempre pugues disposar d'un vestit elegant ja siga per a ús diari en el treball com per a ocasions especials.

Puede consultar la notícia original ACI

961111868
Calle Valencia, 42
46900 - Torrent
(Valencia/València)