Agència de col·locació autoritzada nº 1000000047

Entrar


UGT demana accelerar la vacunació, elevar l'SMI i millorar l'ocupació

26/03/2021

UGT veu necessari impulsar la vacunació, elevar el salari mínim interprofessional (SMI) i millorar l'ocupació per a aconseguir "una recuperació ràpida i justa", després de la caiguda que va experimentar el PIB del 10,8% en 2020.

En un comunicat, el sindicat ha considerat que "per a superar la crisi sense precedents causada per la pandèmia cal seguir sota la premissa que ningú es quede arrere" i impulsar el procés de vacunació, el reforç de les rendes, inclosa la pujada del SMI, i l'augment de la protecció social.

També és necessari, per a UGT, reformar el mercat de treball per a fomentar l'ocupació de qualitat i un model de relacions laborals just i equilibrat, la qual cosa exigeix derogar ja les dues últimes normatives, especialment la de 2012.

El sindicat defensa a més mantindre els ERTO i les ajudes a les empreses viables amb garanties per al manteniment de l'ocupació.

D'altra banda, veu fonamental fer un bon ús dels fons del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència per a afrontar el necessari canvi del nostre model productiu, la qual cosa exigeix la participació activa dels sindicats en el disseny i seguiment d'aquests fons.

Consulta la notícia original ACI

961111868
Calle Valencia, 42
46900 - TORRENT
(VALENCIA )
ideat@torrent.es